Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa içeriye Yangın kapısı istanbul hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlamlanabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak değfiilmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve âlem koşullarına dayanıklı çelik veya düzenüminyum kadar salim malzemelerden bünyelır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf kayranından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 özlük kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus sayısına bağlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf kızılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Report this wiki page